Datum objave 07-11-2011
Kategorija (TA 2011) avtor wuky

 

 

Najprej vnaprej vsem opravičilo za tako pozno objavo. Čeprav je bil v besednih sporočilih datum že znan nekaj časa je bil šele danes potrjen. Tokrat za spremembo bo Time Attack v SOBOTO in sicer 12.11.2011 ob 8.30 (sestanek voznikov) in traja do 4h.

Zakaj je tokratni zadnji Time Attack letošnje sezone tako poseben?
Ker bomo za zadnji event malo spremenili pravila igre in sicer – od 9.00 do 15.00 bodo potekale proste vožnje tako kot do sedaj – vendar bodo ti časi šteli kot kvalifikacijski. Vsi, ki bodo uvrščeni dovolj visoko za točke bodo potem v istem vrstnem redu (od najpočasnejšega do najhitrejšega) vozili po EN KROG, SAMI NA PROGI in ta krog je uradni in končni rezultat. Vsi časi od prej štejejo samo kot kvalifikacijski.

Zakaj sprememba?
Velikokrat je bilo predlagano, da bi morali nekako poskusiti dati čimveč poudarka vozniku in manj nivoju predelav avtomobila – oz. kadar sta to dva voznika v ekvivalentnih avtomobilih avta velikokrat odloča sreča s pogoji ali pa neoviran najhitrejši krog. S to spremembo se handicap spremeni v bitko voznikov, kjer napaka tudi z najboljšim avtom lahko pomeni zadnje mesto.

Predprijave tokrat zbiramo do 11-ga do 20h.

 

Komentiraj
Ime:
Email:
Spletna stran:
Komentar:

  • Povezave
  • Time-Attack v medijih  • Dirkališče

  • Najdeš nas tudi na Facebooku